Search
  • boekhandelvanrossum

Tijdelijk alleen afhalen bij Boekhandel Van Rossum

Updated: Jul 8

Beste klanten,

Na rijp beraad, en met pijn in ons hart, hebben we het moeilijke besluit moeten nemen Boekhandel Van Rossum voorlopig alleen nog open te houden als afhaallocatie. Dat wil zeggen dat u nog wel boeken bij ons kunt halen (al dan niet besteld), maar dat u niet meer naar binnen kan.

In deze tijd is het het belangrijkste dat we voor elkaar blijven zorgen. Wij willen dat voor onze medewerkers doen. Maar ook voor u. U kunt dus nog steeds bij ons terecht om een boek te halen, zij het dat onze winkel de komende tijd een magazijn is en de ingang daarvan het loket.

Natuurlijk kunnen we uw boeken ook thuisbezorgen. Alle boeken die u via de webwinkel van de Athenaeum Boekhandels bestelt, kunnen zowel naar afhaallocatie Boekhandel Van Rossum als naar uw huis worden gestuurd. Ook werken we aan een fietskoeriersdienst.

Wilt u gebruik maken van ons advies? Aarzel dan niet om ons te bellen, te mailen, ons via de chat op Athenaeum.nl aan te spreken, en (binnenkort mogelijk) te Whatsappen. Een team van boekverkopers zit klaar om u van dienst te zijn.

Deze maatregel geldt voor meer vestigingen van de Athenaeum boekhandels. Zie hiervoor het persbericht hieronder.

Ook namens thuiswerkende boekverkopers: wij missen u erg. Wij verheugen ons erop u na deze crisis allemaal weer te kunnen begroeten in onze mooie, oude boekwinkel.

Met hartelijke groet,

Irene, Jasmijn, Daniël, Joost, Peter, Monique, Isaura, Isa, Anna290 views
Volg ons
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Beethovenstraat 30-32

1077 JH Amsterdam

020-4707077

winkel@boekhandelvanrossum.nl

iban...... NL79 INGB 0682530174

bic........ ingbnl2a

kvk....... 33115422 te Amsterdam

btw/vat..Athenaeum Boekhandel BV.

               NL 003629016B01