Search
  • boekhandelvanrossum

KINDERBOEKENWEEK 2019: Reis mee!


Op 2 oktober gaat het grootste en leukste kinderboekenfeest van het jaar van start:

de Kinderboekenweek. Het is de 65e editie en het onderwerp is dit jaar: voertuigen. Dus ga mee op avontuur en vlieg met Laika naar de maan of nog verder de ruimte in met Sjakie in de glazen lift of blijf wat dichter bij huis en volg het kraanwagentje van Pluk.


speciale uitgaven

Bij aankoop van een kinderboek van tenminste € 10,- krijg je het Kinderboekenweekgeschenk Haaientanden cadeau. Anna Woltz heeft dit speciaal voor deze Kinderboekenweek geschreven. Voor de kleintjes is er een prentenboek geschreven door astronaut André Kuipers en getekend door Natascha Stenvert. Het prentenboek kost € 7,25.


feest!

Het is de hele Kinderboekenweek natuurlijk een beetje feest in de winkel, met extra veel kinderboeken en een bijzondere etalage. Maar op 6 oktober is het officieel feest. Dan komt Edward van de Vendel langs en daar zijn we heel erg blij mee. Hij komt vertellen over en voorlezen uit zijn boeken.


Daarnaast hebben we nog allerlei leuke en leerzame activiteiten op het programma. Want als je dan op avontuur bent, ver van huis en niemand spreekt Nederlands, hoe kun je jezelf dan verstaanbaar maken? Dat komt Mina Witteman, bekend van Boreas en de zeven zeeën, ons vertellen. En Reza Kartosen-Wong van het prentenboek Waar is mijn noedelsoep?!? komt tekenen en kleuren met de jongere kinderen.


Het feest duurt van 11:00 tot 13:00. In de winkel zijn kaartjes te koop voor € 5,-

70 views
Volg ons
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Beethovenstraat 30-32

1077 JH Amsterdam

020-4707077

winkel@boekhandelvanrossum.nl

iban...... NL79 INGB 0682530174

bic........ ingbnl2a

kvk....... 33115422 te Amsterdam

btw/vat..Athenaeum Boekhandel BV.

               NL 003629016B01