Wat is een mooier cadeau voor een kind dan een jaar lang leesplezier, in de vorm van twaalf prachtige kinderboeken? Of het nu gaat om kinderboekenklassiekers, of nieuwe boeken die in de toekomst klassiekers zullen worden, met dit abonnement geeft u niet één keer, maar twaalf keer gedurende een jaar een kind het beste cadeau wat je een kind kunt geven: een boek. Boeken stimuleren creativiteit, denkvermogen, verbeelding, zelfstandigheid, concentratie, en, ook niet onbelangrijk: plezier.

Dit abonnement is dus een uitstekende investering in uw kind, kleinkind, neefje, nichtje, buurjongen of -meisje. En natuurlijk is binnen dit abonnement op veel manieren mogelijk het verloop van het abonnement aan te passen naar de leeftijd, het leesniveau en de smaak van het kind dat het ontvangt. Elk boek wordt geleverd met een ruilbon erin, dus mocht een bepaalde keuze toch niet interesseren, dan kan het zonder problemen geruild worden.

hoe werkt het?

01/

aanschaf

Het kinderboekenabonnement kost € 180,- *. Het abonnement kan in de winkel worden gekocht. Voor uzelf of voor een ander.  Het eerste boek kan direct worden gekozen met hulp van een van onze medewerkers. De nieuwe abonnee krijgt bij dit boek een mooie kaart waarop precies wordt uitgelegd wat het cadeau inhoudt en een uitnodiging om met ons kennis te maken in de winkel. Zo kunnen wij het vervolg van het abonnement precies afstemmen op zijn of haar smaak. We kunnen de ontvangst van het eerste boek ook tijdens deze kennismaking uitzoeken.

02/

Aan het begin van elke maand krijgt de abonnee een bericht dat het boek klaarligt in de winkel. We kunnen het boek ook opsturen. Voor het verzenden van boeken in Nederland rekenen wij € 24,-. Voor verzending naar het het buitenland zoeken op het moment van aanschaf naar het beste tarief.

het vervolg

03/

We doen ons uiterste best om een boek te zoeken dat in de smaak zal vallen. Maar we kunnen het mis hebben of een boek sturen dat al in de boekenkast staan. Dus elk  boek dat we uitzoeken kan geruild worden. En mocht je tussentijds toch een andere kant op willen (of ons willen bijsturen) dan zijn we altijd per mail, telefonisch en natuurlijk op de winkelvloer bereikbaar.

de keuzes die we hebben gemaakt

*     de prijs van een abonnement is bij Nederlandstalige boeken gebaseerd op een geschatte gemiddelde prijs van boeken. Wij moeten ons houden aan de vaste boekenprijs en mogen geen korting geven. Daarom hebben wij de schatting ruim gemaakt en het resterende bedrag wordt bij het laatste boek uitgekeerd in de vorm van een boekenbon.

Volg ons
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Beethovenstraat 30-32

1077 JH Amsterdam

020-4707077

winkel@boekhandelvanrossum.nl

iban...... NL79 INGB 0682530174

bic........ ingbnl2a

kvk....... 33115422 te Amsterdam

btw/vat..Athenaeum Boekhandel BV.

               NL 003629016B01